A A A K K K
людям із порушенням зору
Іллінецька міська лікарня
За здоров'ям - до нас

Нам довіряють найдорожче - народження своїх дітей

Дата: 03.06.2021 23:38
Кількість переглядів: 5

Нам довіряють найдорожче - народження своїх дітей! Іллінецьку лікарню обирають не лише жителі Іллінецької громади, а й жителі інших суміжних громад: Липовецької, Оратівської, Дашівської та інших.

Цікаві факти:

2020 року на території Іллінецького району було народжено 272 немовляти, тоді як Іллінецька міська лікарня прийняла 282 пологів, що складає 104%. 2020 року на території Липовецького району було народжено 276 немовлят, тоді як Липовецька лікарня прийняла 122 пологів, що складає 44%. 2020 року на території Немирівського району було народжено 307 немовлят, тоді як Немирівська лікарня прийняла 298 пологів, що складає 97%. 2020 року на території Гайсинського району було народжено 411 немовлят, тоді як Гайсинська лікарня прийняла 320 пологів, що складає 78%. 2020 року на території Погребищенського району було народжено 193 немовляти, тоді як Погребищенська лікарня прийняла 115 пологів, що складає 60%.

Це означає, що Іллінецька міська лікарня єдина серед п'яти районів (Іллінецький, Липовецький, Немирівський, Гайсинський, Погребищенський) прийняла більше пологів ніж народилось в районі дітей.

- "Як таке можливо?" - запитаєте ви.

- "Все доволі просто та водночас складно!" - відповімо вам.

Професійність та людяність наших лікарів, комфортні умови перебування в палатах, відсутність хабарів та всіляких додаткових платежів у нашому пологовому відділенні приваблюють багатьох сімей, які обирають Іллінецьку лікарню для народження своїх дітей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування