A A A K K K
людям із порушенням зору
Іллінецька міська лікарня
За здоров'ям - до нас

Дитяче відділення

Дата: 02.08.2021 22:35
Кількість переглядів: 4

Нам довіряють найдорожче – здоров’я своїх дітей! І, як ви вже знаєте, Іллінецьку міську лікарню обирають не лише жителі Іллінецької громади, а й жителі інших суміжних громад. В першу чергу з Липовецької, Оратівської та Дашівської.

Цікавий факт:

Впродовж 2019/20 років у Дитячому відділенні Іллінецької лікарні було проліковано 902 дитини. Показово, що 170 дівчаток та хлопчиків, а це майже 20% від загальної кількості, завітали до нас з навколишніх громад: Дашівська – 60, Оратівська – 48, Липовецька – 45.

 

Чим завдячувати цьому?

  • В першу чергу це колектив! Професійність та людяність наших лікарів та молодшого медичного персоналу, комфортні умови перебування в палатах у нашому Дитячому відділенні приваблюють багатьох батьків, які обирають Іллінецьку лікарню для лікування своїх дітей!
  • Комфортні умови перебування в палатах! Дитяче відділення складається з 10 полубоксових двомісних палат з окремими санвузлами. Також передбачено 4 ліжка для немовлят віком до 1 року, 2 пеленальних столика для «грудних» діток та 1 фізкабінет. Для максимально швидкого та комплексного відновлення організму дитини відділення забезпечене інгалятором, електрофорезом та апаратом УВЧ.
  • Креативність та клієнтоорієнтованість! Потрапляючи у Дитяче відділення, діти отримують цілодобовий нагляд медичного персоналу та турботу про їх здоров’я. А кожен маленький пацієнт, який переміг недугу отримує Почесну грамоту, яка засвідчує проявлену сміливість під час обстеження та лікування. Дівчатка зараховуються  до команди найчарівніших та найсміливіших принцес, а хлопчики отримують звання «Відважного лицаря».

Як наслідок, Іллінецька міська лікарня здобула почесне звання «Лікарня доброзичлива до дитини», що отримують медичні заклади, які надають медичну допомогу згідно до вимог розширеної Ініціативи ВООЗ і ЮНІСЕФ. Варто відмітити, що лікування маленьких пацієнтів проводиться безкоштовно препаратами, які входять в Національний перелік основних лікарських засобів з яким можна ознайомитись за посиланням: https://moz.gov.ua/uploads/0/3799-nacperelic_dodatok_web.pdf.

Якщо вам знадобиться фахова консультація дитячого лікаря, Ви завжди можете звернутись до завідувачки Дитячим відділенням Вейди Альони Олександрівни за номером телефону: +38 097 518 23 42 та/або на електронну пошту: alonchik518@gmail.com.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування