A A A K K K
людям із порушенням зору
Іллінецька міська лікарня
За здоров'ям - до нас

Оголошення

Дата: 22.11.2021 20:55
Кількість переглядів: 15

 

 

 

Повідомлення щодо зміни тарифу на платні послуги, які надаються комунальним некомерційним підприємством «Іллінецька міська лікарня» Іллінецької міської ради з обгрунтуванням необхідності його зміни

 

 

 

 

 

 

 

 

З метою забезпечення реалізації досягнення статутної мети діяльності комунальним некомерційним підприємством «Іллінецька міська лікарня» Іллінецької міської ради, фінансування її видатків та утримання, відповідно до ст. 18 Закону України від 19.11.1992 року №2801-ХІІ «Основи законодавства України про охорону здоров’я», постанови Кабінету Міністрів України від 17.09.1996 року №1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах», постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року №1075 «Про затвердження Методики розрахунку вартості послуг з медичного обслуговування» комунальне некомерційне підприємство «Іллінецька міська лікарня» Іллінецької міської ради доводить до відома споживачів інформацію про намір здійснити зміну тарифів на платні послуги, які надаються комунальним некомерційним підприємством «Іллінецька міська лікарня» Іллінецької міської ради (Додаток 1 , Додаток 2). Тариф складається із собівартості, визначеної на підставі економічно обгрунтованих витрат на одиницю калькулювання та витрат на розвиток закладу в межах граничного рівня рентабельності (20%).

Тарифи на платні медичні послуги, за якими, на сьогоднішній день, працює КНП «Іллінецька міська лікарня» затверджені розпорядженням Вінницької ОДА від 13.08.2019 р. № 610 «Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 31.03.2016 року №114 Про затвердження тарифів, на платні медичні послуги, що надаються комунальними лікувально – профілактичними закладами області» та рішенням 48 сесії 7 скликання Іллінецької районної ради від 25.09.2020 року №777 «Про затвердження тарифів на платні медичні послуги, які надаються комунальним некомерційним підприємством «Іллінецька центральна районна лікарня» Іллінецької районної ради». Діючі тарифи не забезпечують покриття витрат, пов’язаних з наданням платних медичних послуг у зв’язку зі зростанням мінімальної заробітної плати, зростанням накладних витрат закладу на електроенергію, теплопостачання, вивезення твердих побутових відходів, медикаменти та витратні матеріали, устаткування, обладнання та інструментарій.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб щодо тарифів на платні послуги, які надаються комунальним некомерційним підприємством «Іллінецька міська лікарня» Іллінецької міської ради приймаються з 22.11.2021 року до 03.12.2021 року включно на електронну адресу КНП «Іллінецька міська лікарня» E-maililcrl@ukr.net та за адресою КНП «Іллінецька міська лікарня», вул. Вільшанська, буд. 48 , м. Іллінці, Вінницька область.

З додатками можна ознайомитись за посиланнями:

- Додаток 1, 2

- Калькуляція (медичні огляди)

- Калькуляція (інше)  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування