A A A K K K
людям із порушенням зору
Іллінецька міська лікарня
За здоров'ям - до нас

Скористайся Чат-ботом "Буду мамою" !

Дата: 28.03.2024 11:41
Кількість переглядів: 26

                  

 Чат-бот "Буду мамою" – це спеціалізований цифровий сервіс для вагітних, розроблений ГО "Ліки Контроль" та БФ "280 днів" на основі відкритих даних за підтримки проєкту USAID/ UK aid "Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS". Чат-бот розпочав роботу в квітні 2023 року, і сьогодні кількість користувачів становить майже 30 тисяч осіб. Чат-бот містить покроковий алгоритм щодо того, як отримати безоплатний супровід вагітності, медичну допомогу при пологах і неонатальні послуги. Жінка вказує свій тиждень вагітності, отримує перелік необхідних обстежень та аналізів згідно її терміну і одразу знаходить найближчу жіночу консультацію чи пологовий будинок, де ці послуги надаються безоплатно (незалежно від прописки вагітної чи її фактичного місця проживання). Завдяки новому функціоналу чат-боту користувачі в кілька кліків можуть дізнатися, скільки саме коштів конкретний медичний заклад отримує від держави за спостереження вагітності в амбулаторних умовах, медичну допомогу при пологах, допомогу новонародженим у складних неонатальних випадках як в розрахунку за одну особу, так і загалом за рік.

Партнер проєкту — Фонд Східна Європа.

Інформаційні партнери проєкту: Міністерство охорони здоров'я УкраїниНаціональна служба здоров'яУкраїни.
ГО "Ліки Контроль" допомагає українцям лікуватися якісно та безоплатно, створює електронних помічників, які інформують пацієнтів на кожному кроці про можливості безоплатного лікування.

БФ "280 днів" протидіє ускладненням вагітності в Україні і опікується вагітними жінками. Фонд реалізує інформаційні проєкти для майбутніх батьків, а також підтримує пологові будинки і перинатальні центри із закупівлею обладнання і супутніх товарів.

           Посилання на чат-бот "Буду мамою":
у Telegram https://t.me/IWillBeMother_bot
у Viber https://viber.com/iwillbemother_bot

https://youtu.be/k3p36AOsWts

             З метою підвищення обізнаності вагітних про безоплатні медичні послуги для майбутніх мам Комунальне некомерційне підприємство «Іллінецька міська лікарня» Іллінецької міської ради та КП «ЦПМСД» Іллінецької міської ради розмістили інформаційні постери у місцях, доступних для ознайомлення. Також проводиться видача сертифікатів та наліпок даної тематики вагітним.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування