A A A K K K
людям із порушенням зору
Іллінецька міська лікарня
За здоров'ям - до нас

Виїзд членів госпітальної ради Північного госпітального округу до Іллінецької центральної районної лікарні

Дата: 21.08.2018 12:34
Кількість переглядів: 10

3 серпня, у п’ятницю, в рамках виїзного засідання госпітальної ради Північного госпітального округу члени госпітальної ради побували в  Іллінецькій центральній районній лікарні.

Спочатку головний лікар Микола Масленчук презентував поважному товариству заклад охорони  здоров’я, який очолює. Він розповів про кадрове та фінансове забезпечення, матеріально-технічну базу, основні показники роботи колективу за І півріччя й плани розвитку на майбутнє.

Далі представники госпітальної ради мали можливість побувати у відділеннях ЦРЛ, поспілкуватись з лікарями, середнім медичним персоналом, пацієнтами та побачити на власні очі реальний стан справ у лікарні.

Підсумовуючи проведення робочої зустрічі голова госпітальної ради Галина Якубович, її представники, висловили свої зауваження та пропозиції щодо покращення роботи медичного закладу.

Галина Якубович зауважила, що госпітальна рада до середини вересня побуває у кожній районній та міській лікарні Північного госпітального округу, і вже за результатами проведених об’їздів та детального обговорення будуть надані рекомендації, який статус присвоїти цим закладам охорони здоров’я області: лікарня інтенсивного лікування ІІ рівня,  лікарня інтенсивного лікування І рівня,  лікарня планового лікування, хоспіс чи лікарня відновного лікування.

Участь у засіданні госпітальної ради взяли: заступник голови районної державної адміністрації Валентина Поїзд, перший заступник міського голови Олег Дмитрик, заступник міського голови Людмила Трохимець.

У своєму виступі Олег Дмитрик наголосив, що міська об’єднана громада надаватиме необхідну підтримку в покращенні матеріально-технічної бази центральної районної лікарні, створенні належних умов для роботи лікарів та перебування пацієнтів, сприятиме в усьому, щоб лікарня інтенсивного лікування І  рівня була створена  саме на базі  КНП «Іллінецької ЦРЛ».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування