A A A K K K
людям із порушенням зору
Іллінецька міська лікарня
За здоров'ям - до нас

Народжуйте в Іллінецькій лікарні

Дата: 24.11.2021 12:33
Кількість переглядів: 5

Тільки уявіть: впродовж останньої доби в нашому акушерсько-гінекологічному відділенні було народжено 3 прекрасних немовлят, а сьогодні до нас завітала ще одна молода жінка, яка обрала Іллінецьку міську лікарню для народження малюка. Нам вдалось поспілкуватись з Ольгою Сиряк, яка завітала до нас з села Скала Оратівської громади та вчора народила чарівну дівчинку Софійку. Цікаво, що молода матуся раніше народжувала в Оратові у 2001 році, у Києві у 2017 році, а днями завітала до нас по третього малюка – і не пожалкувала!

Нам завжди цікаво дізнатись про фактори, які вплинули на вибір вагітними місця народження їх майбутніх синів та дочок. Відтак, ми звернулись до пані Ольги з відповідним питанням. Зі слів молодої матусі, Іллінецька міська лікарня була обрана за рекомендаціями знайомих, які тут народжували раніше. Хороші відгуки про лікарів, які спостерігали під час виношування, а потім під час народження – зробили свою добру справу. Тому рішення про вибір лікарні не забарилось.

Ольга відзначила ввічливість наших лікарів та інших медичних працівників, які допомагали та цікавились станом здоров’я щодо ведення вагітності до пологів. Щодо пологів – була надзвичайно вражена. Оскільки, як ви розумієте, було з чим порівняти. Жінка зауважує, що наші лікарі справжні професіонали своєї справи. Напередодні пологів Ольга, як кожна майбутня мама хвилювалась. Але лікарі щиро допомагали, не відходили ні на мить з початку пологів і до появи малюка на світ. Все пройшло дуже швидко.

Молода матуся пригадує, що перші пологи в Оратові та Києві приймали чоловіки, що мали гарну фізичну силу, яка, без сумніву, дуже доречна при пологах. А в нас жінки. З цього приводу Ольга дещо хвилювалась. Оскільки лікарі та медичні сестри Іллінецької міської лікарні досить молоді та стрункої статури. Але їх безпосередня участь в пологах продемонструвала, що хвилювання були даремними. Пологи пройшли «НА УРА». Процес народження тривав близько 1 години. Завдяки допомозі та злагодженій роботі лікарів Софійка з’явилась на світ досить швидко на радість батькам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування