A A A K K K
людям із порушенням зору
Іллінецька міська лікарня
За здоров'ям - до нас

Марія Редліх - дерматовенеролог

Дата: 10.09.2021 11:52
Кількість переглядів: 11

Маємо для Вас гарну новину: віднедавна в Іллінецькій міській лікарні працює дерматовенеролог. Лікар Марія Редліх народилась в місті Золочів Львівської області. В 2018 році закінчила Одеський національний медичний університет, а в подальшому отримала сертифікат дерматовенеролога у ВНМУ ім. Пирогова. Марія Григорівна прихильниця доказової медицини, а тому призначає виключно препарати, які довели свою ефективність та безпеку.

Нагадаємо, що основним завданням лікаря-дерматовенеролога є діагностика та лікування хвороб шкіри, волосся та нігтів, а також захворювань, які передаються статевим шляхом.  

Вам, мабуть, цікаво в яких випадках звертатись до лікаря та які симптоми можуть свідчити про наявність дерматовенерологічних хвороб? Відповідаємо: висипання та почервоніння шкіри, зміна кольору шкіри, свербіж, сухість, відчуття пощипування та поколювання шкіри. Також, якщо є побоювання щодо здоров’я статевого партнера у разі виникнення нетипових виділень, болю, печіння, свербежу статевих органів.

Найчастіше до лікаря звертаються з такими захворюваннями: алергодерматози внаслідок контакту шкіри з різними хімічними речовинами; бактеріальні та вірусні хвороби шкіри; грибкові інфекції шкіри, волосся та нігтів. Також досить часто пацієнти звертаються з доброякісними новоутвореннями шкіри.

У разі виникнення у Вас тривожних симптомів, рекомендуємо не зволікати та одразу звертатись в кабінет №7 Поліклінічного відділення Іллінецької міської лікарні з 9-00 до 16:42 год. з понеділка по п’ятницю. Для попереднього запису можна прийти або зателефонувати безпосередньо в рецепцію Іллінецької міської лікарні до наших чарівних Яни та Юлії за номером телефону 066 659 98 82. Обов’язково мати при собі електронне направлення від сімейного лікаря.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування