A A A K K K
людям із порушенням зору
Іллінецька міська лікарня
За здоров'ям - до нас

Затверджено тарифи на платні медичні послуги по КНП "Іллінецька ЦРЛ"

Дата: 01.10.2020 10:58
Кількість переглядів: 11

25 вересня 2020 року 48 сесія 7 скликання Іллінецької районної ради прийняла рішення №777 "Про затвердження тарифів на платні медичні послуги, які надаються комунальним некомерційним підприємством "Іллінецька центральна районна лікарня" Іллінецької районної ради".

Тарифи було розроблено для проведення лабораторних, діагностичних та консультативних послуг за зверненням громадян, що надаються без направлення лікаря. 

Від сьогодні в нашому закладі проводять дослідження методом ІФА на різні інфекції, в т. ч і на виявлення антитіл коронавірусу.

Дослідження коронавірусу методом ІФА (імуно-ферментного аналізу) вказує нам на наявність антитіл, які з’являються в організмі людини при зіткненні з вірусом. Вони показують факт інфікування, перебування вірусу в організмі на найбільш ранніх стадіях та наскільки якісно організм реагує на інфекцію. Виявлення антитіл класу «М» сигналізує про гострий перебіг захворювання в даний момент, і починають вироблятись на 5-7 день після початку захворювання. А наявність антитіл класу «G» вказує на те, що людина вже перехворіла. 

Рішення

Додаток до рішення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування