A A A K K K
людям із порушенням зору
Іллінецька міська лікарня
За здоров'ям - до нас

Хірургічно-травматологічне відділення має надійне підкріплення

Дата: 06.04.2023 10:32
Кількість переглядів: 20

Продовжуємо цикл знайомств зі спеціалістами нашої лікарні. Сьогодні більш детально ознайомимо вас з лікарями-травматологами.

🏥Наймолодший в команді Владислав Бойко (тел. +380685199285), який після закінчення Вінницького медичного університету та інтернатури на базі ОКЛ імені М. Пирогова за спеціальністю ортопедія та травматологія, працює в нашому закладі з серпня 2020 року. З 1 лютого 2023 року Владиславу довірено очолити хірургічно-травматологічне відділення Іллінецької міської лікарні.

🏥Пліч-о-пліч з молодим завідуючим працюють ще два травматологи-професіонали: Володимир Яблонський (+380963630143) та Євген Ковальчук.

                                 

☝️Лікарі надають як амбулаторну, так і стаціонарну допомогу хворим, проводять оперативне та консервативне лікування хворих, в тому числі лікують травми, отримані під час бойових дій.

✅️За останній рік суттєво покращилось оснащення відділення.

✅️Отримали рентгенівську установку С- Арка – гуманітарна допомога від благодійної асоціації Helpua, Switzerland. Це дало можливість робити рентгенівські знімки під час проведення операції, контролювати проведення необхідних маніпуляцій.

✅️В операційну придбали сучасну безтіньову світлодіодну лампу, наркозну станцію, відділення поповнилось апаратом VAC-для лікування гнійних ран за допомогою негативного тиску та функціональними ліжками.

💪Молодий завідуючий має амбітні плани на майбутнє. Мріє освоїти разом з колегами проведення операцій по заміні кульшових суглобів, а також операції на суглобах без розрізу м’яких тканин (артроскопічні) та інтрамедулярний блокуючий остеометалосинтез.

🤩Бажаємо перспективному завідуючому та його колегам професійного росту, успіхів в нелегкій благородній справі - відновлення здоров’я наших громадян.

🤗За здоров’ям до нас!

🙏P. S. Хочемо подякувати всім, хто долучився до здачі донорської крові 28 березня 2023 року. Небайдужими виявилися 43 жителі нашої громади, в тому числі 15 працівників нашої лікарні! Всього отримано понад 17 літрів донорської крові!!! 🩸Ви врятували не одне життя🥰


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування