A A A K K K
людям із порушенням зору
Іллінецька міська лікарня
За здоров'ям - до нас

Рецепція - наше обличчя

Дата: 25.10.2021 09:23
Кількість переглядів: 14

Їх приємний голос чуєте, коли телефонуєте, щоб записатись на прийом до лікаря. Їх усміхнені обличчя можете бачити, коли приходите для того, щоб взяти медичну картку перед візитом до вузького спеціаліста.

Так-так, це вони: Яна та Юлія.

 

Наші чарівні медичні сестри Рецепції, які виконують чи не найважливішу роль в Іллінецькій міській лікарні: зустрічають та проводять пацієнтів. Адже саме від їх красномовства, толерантного та ввічливого спілкування залежить настрій наших відвідувачів, перше враження про наш заклад охорони здоров’я.  

Отже, знайомтесь!

Медсестри Поліклінічного відділення:

Юлія Любаревич

З 2009 по 2013 рік Юлія навчалась у Гайсинському медичному коледжі, спеціальність медична справа. Одразу після закінчення навчального закладу випускниця розпочала свій трудовий шлях медичною сестрою в Бабинському дитячому садочку «Дубок», у якому працювала впродовж 2013/14 років.  Впродовж 2014/18 перебувала у декретній відпустці. А вже з 2018 року старанно трудиться в Іллінецькій міській лікарні.

Яна Ложевська

З 2003 по 2007 навчалась у Вінницькому медичному коледжі імені Заболотного. Після успішного закінчення якого отримала базову вищу освіту за напрямком підготовки «Медицина». Надалі, протягом 2007/08 років працювала медичною сестрою у Госпіталі військово-морських сил України у місті Севастополь. З 2009 по 2011 року перебувала в декретній відпустці. А вже з 2011 року розпочала працювати в Поліклінічному відділенні Іллінецької міської лікарні. З початку медичною сестрою лікаря-кардіолога, а ось вже кілька місяців, як сталою надійною напарницею Юлії в Рецепції.

За що відповідають дівчата?

Вони безпосередньо працюють з пацієнтом. Допомагають визначити потребу пацієнта в тій чи іншій медичній послузі. З’ясовують наявність електронного направлення пацієнта та можливість отримання послуги за його відсутності. Комунікують з пацієнтами в телефонному режимі, через електронну пошту, вайбер, телеграм та ватсап. Оформляють медичні картки для отримання водійського посвідчення чи зброї. Виконують ряд інших, не менш важливих завдань, які пов’язані з організацією роботи Поліклінічного відділення.

***

Нагадуємо, що для максимально комфортного отримання медичної послуги, зручності медичного персоналу та унеможливлення виникнення черг, Іллінецька міська лікарня проводить попередній запис на прийом за номером телефону 066 659 98 82. Час роботи з 9-00 до 16:30 год з понеділка по п’ятницю.

Будьте нам здорові!

Звертайтесь до лікарів вчасно!

Ваш оберіг здоров’я - Іллінецька міська лікарня!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування