A A A K K K
людям із порушенням зору
Іллінецька міська лікарня
За здоров'ям - до нас

Очний кабінет

Дата: 03.09.2021 08:10
Кількість переглядів: 5

Очний кабінет Іллінецької міської лікарні надає послуги населенню Іллінецької, Липовецької, Оратівської та Дашівської громад. В кабінеті працюють лікарі з вищою кваліфікаційною категорією Мулярчук Людмила Андріївна та Задородна Надія Максимівна та дві медичних сестри з вищими медичними категоріями.

Варто відмітити, що до наших лікарів-офтальмологів найчастіше звертаються з приводу погіршення зору, у зв’язку з чим лікарі діагностують катаракти, глаукоми, судинні та дегенеративні захворювання сітківки і зорового нерву людей старшого покоління. Для дітей, більш характерне пониження зору, пов’язане з порушення рефракції (близькозорість, далекозорість, астигматизм та вроджені вади зору).

В обох випадках (для дорослих та дітей) частими причинами погіршення зору стають: порушення режиму зорового навантаження – робота за комп’ютером та іншими гаджетами понад 40 хв. без перерви; не правильне харчування з пониженим вмістом групи вітамінів А, В, D, E та мінералів (кальцій, магній, залізо та цинк), а також лютеїну та зеаксантину; серцево-судинні захворювання (гіпертонічна хвороба, атеросклероз судин, ішемічна хвороба серця), ендокринні захворювання (цукровий діабет, захворювання щитовидної залози); генетичні (спадкові) захворювання.

З метою профілактики та вчасного виявлення офтальмологічних захворювань наші професійні лікарі наполегливо рекомендують щорічно обстежувати органи зору, а у випадку погіршення - вчасно звертатись до спеціалістів. Окремої уваги потребує обстеження очного тиску в людей після 40 років. Оскільки підвищений тиск може бути свідченням розвитку глаукоми.

 

Більшість випадків порушення зору є посильними для лікування нашими лікарями-офтальмологами, які можуть надати фахову консультацію та необхідну медичну допомогу в кабінетах №34 та №36, що працюють щоденно з понеділка по п’ятницю з 9 до 16 години. Для цього пацієнт може прийти або зателефонувати безпосередньо в рецепцію Іллінецької міської лікарні до наших чарівних Яни та Юлії за номером телефону 066 659 98 82.

Бажаємо гострого зору та світлого погляду!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування