A A A K K K
людям із порушенням зору
Іллінецька міська лікарня
За здоров'ям - до нас

Наші ЛОР-лікарі

Дата: 18.09.2021 07:23
Кількість переглядів: 10

З настанням прохолодної погоди почастішали звернення до наших ЛОР-лікарів. Нагадаємо, що за згаданим профілем для вас працюють: дорослий ЛОР Сівак Микола Дмитрович з медичною сестрою Інною Михайловською та дитячий ЛОР Губенко Олена Іванівна з медичною сестрою Юлією Дзісь.

Варто зазначити, що найрозповсюдженіші сезонні гострі респіраторні захворювання (назофарингіти, ангіни і риніти) можуть призводити до ускладнень у вигляді отитів, гайморитів та ларингітів. Симптомами таких хвороб можуть бути: біль в горлі, кашель, підвищена температура тіла, слабкість організму.  Тому, в цілях профілактики, наші лікарі рекомендують уникати переохолодження організму, скупчень людей, по можливості не контактувати з хворими людьми та вчасно звертатись за медичною допомогою до ЛОР-лікаря. Особливо, якщо це стосується дітей.

Окремої уваги потребує таке захворювання, як синусит (гайморит, фронтит). Симптомами таких захворювань можуть бути: головні болі, закладеність носа, виділення з носа, вологий кашель. Просимо в жодному разі не ігнорувати наявність таких симптомів, адже досить часто вони можуть призводити до ускладнень у вигляді гнійних захворювань головного мозку, втрати слуху, зниження зору.

Особливу увагу батьків хочеться звернути на порядок у помешканні та виховання дітей, які перебувають без нагляду дорослих. Адже, дуже часто, розкидані іграшки (дрібні металеві та пластмасові предмети) малюки до трьох років можуть взяти до рота. Потрапляння таких предметів у гортань, трахею чи бронхи загрожує здоров’ю та життю дитини. Окрім того, малюки можуть також запхати сторонні предмети й в порожнину носа. Як правило лікарям доводиться виймати: бобові, які під дією слизу набрякають та значно затрудняють їх видалення; батарейки, які спричиняють електричний та хімічний опіки, що загрожує утворенню отвору в переділці носу.  

У разі виникнення у Вас тривожних симптомів, рекомендуємо не зволікати та одразу звертатись в кабінети №2 (дорослий лікар) або №3 (дитячий лікар) Поліклінічного відділення Іллінецької міської лікарні з 9-00 до 16:42 год. з понеділка по п’ятницю. Для попереднього запису можна прийти або зателефонувати безпосередньо в рецепцію Іллінецької міської лікарні до наших чарівних Яни та Юлії за номером телефону 066 659 98 82. Обов’язково мати при собі електронне направлення від сімейного лікаря. У невідкладних випадках наполегливо рекомендуємо звертатись до Відділення екстреної невідкладної допомоги.

Бажаємо вільного дихання та гострого слуху!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування