A A A K K K
людям із порушенням зору
Іллінецька міська лікарня
За здоров'ям - до нас

Рентген-обстеження

Дата: 31.08.2021 19:50
Кількість переглядів: 14

Тільки уявіть, з початку цього року в рентген-кабінеті Іллінецької міської лікарні проведено понад 4 170 рентген-обстежень.

 

Чимало правда?

Лікарі багатьох спеціальностей періодично стикаються з необхідністю направлення пацієнта на рентген. Часто самі пацієнти без консультації фахівця усвідомлюють необхідність такого обстеження і записуються на прийом самостійно. Проте, хворі рідко замислюються щодо принципової різниці між знімками, зробленими на радянському аналоговому апараті і сучасному високотехнологічному обладнанні.

 

Тому, звертаємо увагу, що в нашому в рентген-кабінеті функціонує сучасний дороговартісний рентгенівський апарат французького виробництва CAMARGUE PNS, який дозволяє проводити дослідження з найменшим променевим навантаженням, як на організм пацієнта, так і на медичний персонал. Крім того, сучасний рентгенівський апарат дозволяє друкувати зображення високої якості, що значно полегшує встановлення правильного діагнозу пацієнту.

Складно перерахувати повний перелік захворювань, які можна швидко діагностувати на сучасному рентгенівському апараті. Це захворювання органів грудної клітини: бронхіт, пневмонія, туберкульоз та онкологічні захворювання; захворювання серця: кардіоміотпатія, кардіосклероз; захворювання середостіння: тимома, збільшення лімфатичних вузлів, саркоїдоз; захворювання кістково-суглобової системи: артрози суглобів, пухлини кісток, метастази кісти, артрити, остеохондропатії; захворювання хребта: остеохондроз, міжхребцеві грижі, клиновидні деформації, різні ступені сколіозів, кіфози; різного роду травми: кісток рук, ніг, хребта, тазу, черепа, грудної клітини. А також плоскостопість, запалень навколоносових пазух, органів черевної порожнини.

 

Ми нагадуємо, що в профілактичних цілях рекомендується проходити обстеження легень не рідше 1 разу протягом року.

Як це зробити?

Людина може звернутись в Іллінецьку лікарню самостійно або ж за електронним направленням сімейного лікаря. Для цього пацієнт може прийти або зателефонувати безпосередньо в рецепцію Іллінецької міської лікарні до наших чарівних (позначити) Яну та Юлію за номером телефону 066 659 98 82. Рентгенівське дослідження проводитися нашими професійними лікарями: Сидоренко Ігорем Павловичем та Максімовою Людмилою Леонтіївною. Час прийому з 9-00 до 17:00 год. У невідкладних випадках рентген-кабінет працює цілодобово, за викликом лаборанта, а також при потребі й лікаря. Вартість за самозверненням складає від 50 до 200 гривень в залежності від виду обстеження. Тривалість процедури: від 10 до 20 хв. Пацієнт одразу отримує результат у вигляді опису та заключення лікаря. Нагадуємо, що за електронним направленням сімейного лікаря рентген-обстеження проводиться безкоштовно.

 

Будьте нам здорові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування