A A A K K K
людям із порушенням зору
Іллінецька міська лікарня
За здоров'ям - до нас

Новини

З 01.01.2022 року в КНП "Іллінецька міська лікарня" діють нові тарифи на платні медичні послуги

        Відповідно до Рішення виконавчого комітету Іллінецької міської ради від 23.12.2021 року № 350 -"а"*  комунальному некомерційному підприємству «Іллінецька міська лікарня» Іллінецької міської ради затверджено тарифи на платні медичні послуги згідно з додатком № 1 та додатком № 2. Рішення виконавчого комітету Іллінецької міської ради за посиланям

09:43 04.01.2022

Дружити з головою

Допис, який може наштовхнути на «подумати» про власний емоційний стан, професійне вигорання та постійні стреси, які в сучасних умовах стали доволі звичним явищем. Сьогодні йтиметься про Інну Василівну Фоміну (позначити), лікаря-психіатра, першої кваліфікаційної категорії та лікаря-невролога другої кваліфікаційної категорії в одній особі.

17:31 28.11.2021

Народжуйте в Іллінецькій лікарні

Тільки уявіть: впродовж останньої доби в нашому акушерсько-гінекологічному відділенні було народжено 3 прекрасних немовлят, а сьогодні до нас завітала ще одна молода жінка, яка обрала Іллінецьку міську лікарню для народження малюка. Нам вдалось поспілкуватись з Ольгою Сиряк, яка завітала до нас з села Скала Оратівської громади та вчора народила чарівну дівчинку Софійку. Цікаво, що молода матуся раніше народжувала в Оратові у 2001 році, у Києві у 2017 році, а днями завітала до нас по третього малюка – і не пожалкувала!

12:33 24.11.2021

Зробимо Іллінецьку громаду тверезішою

У цьому дописі розповідатимемо про Марценюк Світлану Миколаївну, яка впродовж десятків років веде нищівну боротьбу з алкоголізмом та наркоманією. Пані Світлана у 1975 році закінчила ВНМУ імені Пирогова за спеціальністю терапія, а вже в 1977 – стала наркологом. Оскільки на той момент з’явилась спеціальність, якої раніше не було, бо 45 років тому хворих на алкоголізм та наркоманію лікували психіатри. Відтак Світлана Миколаївна 45 років свого життя присвятила роботі наркологом.

12:29 24.11.2021

Екстрена медична допомога

Один з ключових підрозділів, діяльність якого досі не висвітлювалась на фейсбук-сторінці Іллінецької міської лікарні, - Відділення екстреної медичної допомоги. Підрозділ покликаний здійснювати першочергові заходи після транспортування хворого автомобілем швидкої медичної допомоги до нашої лікарні або особам, які в терміновому порядку відвідують медичний заклад за самозверненням.

11:41 15.11.2021

Коронавірус. Погляд інфекціоніста

Цього тижня ми поспілкувались з лікарем-інфекціоністом Іллінецької міської лікарні Михайлом Петровичем Кобцем, який вже майже 40 років співіснує з інфекційними хворобами, які, на його думку, дуже тісно пов’язані з рівнем санітарної культури населення. 

22:49 30.10.2021

Неврологічне відділення

Сьогодні розповідатимемо вам про один з кращих підрозділів Іллінецької міської лікарні, який покликаний вирішувати проблеми, що пов’язані з нервовою системою. Всі ми добре знаємо, що такі поширені проблеми як інсульт, гостре та хронічне порушення мозкового кровообігу, радикуліт, лікує невролог. Адже в нашому напруженому  житті часто відчуваємо емоційне виснаження: панічні атаки, перепади настрою, депресії — все це є приводами для звернення до спеціаліста.

09:28 25.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування