A A A K K K
людям із порушенням зору
Іллінецька міська лікарня
За здоров'ям - до нас

Нам довіряють найдорожче - народження своїх дітей

Дата: 25.09.2021 11:46
Кількість переглядів: 10

Знайомтесь! Це Ірина Громик з Липівця, яка днями (21.09.2021) народила хлопчика Аркадія. Ми поцікавились у молодої матусі з сусідньої громади про фактори, які впливали на вибір лікарні для народження немовляти.

«Все доволі просто», - відповіла пані Ірина.

– Я вже не вперше народжую. Адже «30» липня 2019 року в Іллінецькій міській лікарні на світ з’явилась моя чарівна Арінка. При перших пологах мені надзвичайно сподобалось ставлення колективу Акушерсько-гінекологічного відділення, комфортні умови перебування в палатах, можливість покликати на допомогу лікаря чи медичну сестру, які завжди нададуть кваліфіковану допомогу та розкажуть, як правильно поводитись з немовлям, - розповідає молода матуся.

***

Інформуємо, що з початку 2021 року в Іллінецькій міській лікарні народилось 202 немовлят. Цікаво, що понад 40% малюків було народжено матусями з суміжних Оратівської, Липовецької, Дашівської та інших громад.

Нас безмежно тішить, що наша лікарня демонструє позитивну динаміку за кількістю пологів. Так, порівнюючи кількість новонароджених, які з’явились на світ в нашому Акушерсько-гінекологічному відділенні за 8 місяців минулого та поточного року, спостерігаємо зростання з 186 до 195 малюків. Натомість, протягом 8 місяців 2020 та 2021 років у Липовецькій лікарні кількість прийнятих пологів скоротилась з 76 до 66, Погребищенькій лікарні з 76 до 69, Немирівській лікарні з 200 до 178. (За інформацією Вінницького обласного центру медичної статистики).

***

Висновки робіть самі
<div class=


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування