A A A K K K
людям із порушенням зору
Іллінецька міська лікарня
За здоров'ям - до нас

Неврологічне відділення

Дата: 25.10.2021 09:28
Кількість переглядів: 24

Сьогодні розповідатимемо вам про один з кращих підрозділів Іллінецької міської лікарні, який покликаний вирішувати проблеми, що пов’язані з нервовою системою. Всі ми добре знаємо, що такі поширені проблеми як інсульт, гостре та хронічне порушення мозкового кровообігу, радикуліт, лікує невролог. Адже в нашому напруженому  житті часто відчуваємо емоційне виснаження: панічні атаки, перепади настрою, депресії — все це є приводами для звернення до спеціаліста.

Наше Неврологічне відділення укомплектовано високопрофесійними неврологами та добросовісним середнім та молодшим медичним персоналом. Завідувачка: Мазур Алла Євгенівна, лікар вищої категорії, 25 років стажу; Колосенко Олександр Дмитрович, лікар вищої категорії, 22 років стажу; Фоміна Інна Василівна, лікар другої категорії, 8 років стажу; 5 медичних сестер, 5 санітарок.

Приємно відмітити, що з 2015 року Неврологічне відділення працює у капітально відремонтованому приміщенні. Так, під час проведення робіт було відремонтовано палати для пацієнтів, кабінети для медичного персоналу, санвузли з бойлерами, оновлено меблі.  

Без сумніву, сильною стороною підрозділу є професійний, доброзичливий та відповідальний персонал: лікарі, які працюють на результат; які постійно підвищують власну кваліфікацію; які розширюють свої професійні здібності. Так, нещодавно Олександр Колосенко повернувся з навчального заходу Sothem Summit on Pain Medicine, який проходив 8-9 жовтня в місті Одеса.  Олександр Дмитрович ділиться, що найцікавішими спікерами для нього стали фахівці, які ділились досвідом знеболення в паліативній допомозі, розповідали про неврологічні ускладнення ковід, особливості перебігу неврологічних ускладнень, особливості лікування мігрені.

Варто відмітити, що у відділенні обслуговуються пацієнти з різним спектром неврологічних хвороб: з проблемами хребта (остеохондрози, кили міжхребцевих дисків, радикулопатії та інші), ураження черепно-мозкових нервів та нервів кінцівок (неврит лицевого, трійчастого, променевого, сідничного нерву та інші), з головними болями та запамороченнями ( гострі (інсульти)  та хронічні порушення мозкового кровообігу), з наслідками перенесених травм та нейроінфекцій.

Під час підготовки цього допису нам вдалось поспілкуватись з нашими пацієнтами: Миколою та Сергієм з Іллінецької громади, Юрієм з Дашівської громади та Володимиром з Оратівської громади. Усі вони потрапили у стаціонарне відділення з підвищеним тиском. Примітно, що кожен з них, у ході спілкування відмітив доброзичливе ставлення наших медичних працівників, які за першим приходять на допомогу; комфортні умови перебування в палатах; хороше триразове харчування; можливість прийняти гарячий душ; тощо.

Пацієнти окремо відмітили Олександра Колосенко, якого прозвали «Лікарем від Бога». Фахівця, який відмінно знає свою роботу; який застосовує персональний підхід; який в любий час приходить; який доступно пояснює чому треба саме таке лікування; який розповідає про причини захворювання… який одним словом «Молодець!».

Особливої уваги потребує інсульт, ознаками якого наші лікарі відзначають: раптову втрати рівноваги, запаморочення, оніміння обличчя, руки, ноги на одній сторону тіла, повна або часткова втрата зору на одне або два ока. Для того, щоб спасти пацієнтів, які раптово відчувають вищеперераховані симптоми наполегливо рекомендуємо одразу викликати Швидку допомогу за номером 103.

Якщо ж Вас турбують інші неврологічні проблеми здоров’я, Ви завжди можете звернутись за консультацією наших лікарів-неврологів:

Алла Євгенівна 096 396 67 52

Олександр Дмитрович 097 214 35 49

Інна Василівна 096 273 36 08

Для попереднього запису можна прийти або зателефонувати безпосередньо в рецепцію Іллінецької міської лікарні до наших чарівних Яни та Юлії за номером телефону 066 659 98 82.

 

Звертайтесь до лікарів вчасно!

Ваш оберіг здоров’я - Іллінецька міська лікарня!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування